Menu

Vuokraus.

Vuokra-aika aukioloaikana 8.00 - 16.30.

iskuporakone

iskuporakone DM20V.

- teho 790 W / 230 V

- pyörimisnopeus kuormittamattomana 0 - 1000 / 0 - 3000 rpm

- iskumäärä kuormitettuna 7650 / 18000 /min

- max. vääntömomentti 50 Nm

- 2-nopeuksinen (Hi / Low)

- 2-toiminen (poraus / iskuporaus)

päivävuokra:

14,51€ alv0%

17,99€ alv24%

painevesikannu

Akkukäyttöinen painevesikannu on helppo ratkaisu kohteisiin joihin ei saa helposti vesiletkuja vedettyä tai ei ole painevettä tarjolla.Tilavuus 35l
päivävuokra:
-20,00€ alv24%
-16,13€ alv0%

käsiporakone

54.99€ pvä (alv24%) 
44.35€ pvä (alv0%) 
Tehokas käsiporakone 202mm putkille asti.
Virta:230v

Vuokraamme myös poraputket: 30-350mm asti.

porapuomi

Porapuomi käsivaralta porattavaan koneeseen:TKKP-252

Jalusta on säädettävissä vinoporauksia varten.

Jalustassa ei ole kuljetuspyöriä.

Tiedot:

-Korkeus:900mm

-Paino:13.5kg

Päivävuokra alk.

-18.99€ alv0%

-23.55€ alv24%

timanttiporaputket

Kauttamme saa myös poraputket aina 20mm ylöspäin ja kohteisiinne sopivilla segmenteillä.

Uusi segmenttimallimme on saanut paljon kiitosta käsiporauskohteissa.

porapuomi

Vuokra:alk.

22.99€ alv0%

28.51€ alv24%

porapuomi TKDM-352 porakoneelle.

Puomi on säädettävissä vinoonporauksia varten.

Puomistossa on pyörät helpottamassa siirtelyä.

Tiedot
-korkeus:1000mm

-paino:22kg

-Max poraputki 502mm


timanttiporakone

68.99€ pvä (alv24%) 
55.64€ pvä (alv0%) 
Timanttiporakone max 400mm putkille.Koneessa on lcd näyttö mikä näyttää mm.jännitteen,käyttötunnit,huollon tarpeet,ylikuumenemisen ym.
Virta:230v
Jalustalla käytettävä tehokas sähkökäyttöinen porakone.

Vuokraamme myös poraputket: 30-350mm asti.

Tekstiilipesuri Wurth SEG10

Ammattikäyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri / painehuuhtelulaite.

Autot,veneet,sohvat,ym


Vuokrausehdot

1. Vuokra-aika lasketaan päivästä, jolloin kalusto noudetaan, on ollut sovitusti noudettavissa tai lähetetään vuokralleantajan varastosta, siihen päivään jolloin se palautetaan sinne, mainitut päivät mukaan lukien. Vuokravuorokausi vaihtuu aamulla klo.8.00, jollei muuta ole sopimusta tehtäessä aiemmin sovittu.

2. Vuokralleottajan tulee tutustua kaluston turva- ja käyttöohjeisiin. Vuokralleantaja antaa tarvittaessa opastuksen kaluston käyttöä varten.

Vuokralleottajan tulee käyttää Kalustoa huolellisesti vain sille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön ja sille tarkoitetuissa olosuhteissa. Vuokralleottajan tulee noudattaa annettuja käyttöohjeita.

3. Kaluston kuljetuskustannuksista vastaa vuokralleottaja. Kalusto ei ole Vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Kaluston kuljetuskustannuksista ja kuljetusaikaisesta vakuuttamisesta vastaa vuokralleottaja. Vuokralleantajalla on oikeus hankkia ao. tarkoitukseen tarvittavat vakuutukset vuokralleottajan kustannuksella.

4. Vuokralleottaja vastaa koneiden käyttöenergiasta, voiteluaineista, päivittäisestä huollosta ja käyttöhenkilökunnan hankkimisesta, ellei erikseen kirjallisesti toisin ole sovittu.

5. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokrakalustolle vuokra-aikana huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä, puutteellisesta huollosta tai puhdistuksesta aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen kaluston senhetkisen uushankinta-arvon. Vuokralleantaja vastaa kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista.

6. Vuokralleantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingosta.

7. Vuokralleottaja vastaa työturvallisuus- ym. määräysten mukaisten työmaatarkastusten suorittamisesta. Mikäli vuokrattu kalusto antaa aihetta huomautuksiin, on vuokralleottajan tehtävä siitä välittömästi kirjallinen ilmoitus vuokralleantajalle. Mahdollinen vuokrahyvitys lasketaan siitä hetkestä, kun vuokralleantaja saa kyseisen ilmoituksen.

8. Vuokralleottajalla ei ole ilman vuokralleantajan kirjallista suostumusta lupaa siirtää tätä vuokrasopimusta kolmannelle eikä myöskään tämän sopimuksen tarkoittamaa kalustoa tai koneita kolmannen käytettäväksi tai toiselle työmaalle.

9. Vuokra peritään yrityksiltä yleensä työpäiviltä ( 5pv/viikko ).
Yksityishenkilöiltä peritään vuokra kaikilta viikonpäiviltä ( 7pv/viikko ). Kuitenkin seuraavien kalustoryhmien osalta, myös yrityksiltä veloitusperusteena on 7 pv/viikko; timanttiporauskoneet, alipaineistajat, kaikki imurit.

10. Mikäli vuokrattua, normaalisti yksivuorokäyttöön tarkoitettua kalustoa käytetään kaksivuorotyössä, korotetaan sille sovittua vuokraa 65% ja mikäli sitä käytetään 3-vuorotyössä, korotetaan vuokraa 100%:lla. Vuokralleottaja on velvollinen ilmoittamaan vuokrakaluston käyttötarkoituksen ja työvuorojen määrän vuokralleantajalle.

11. Jos 5/pvä/vko veloitettavia vuokrakoneita käytetään viikonloppuisin, on vuokralleottaja velvollinen ilmoittamaan tästä vuokralleantajalle.

12. Vuokrauskohde on toimitettava vuokralleantajalle takaisin puhdistettuna, tai siinä kunnossa, kun se vuokralle otettaessa on . Muutoin vuokralleantajalla on oikeus veloittaa asiakasta puhdistuksesta.

13. Mikäli vuokralleottaja rikkoo sopimuksen ehtoja on vuokralleantajalla oikeus purkaa vuokrasopimus sekä saada vuokrattu kalusto haltuunsa. Kaikki tässä sopimuksesta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan vuokranantajan kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.

14. Vuokra laskutetaan kahden viikon väliajoin. Maksuehdot per 5 pv netto.

15. Tähän sopimukseen liittyvistä kaikista maksujen viivästymisistä on Vuokralleantajalla oikeus periä lainmukainen viivästyskorko.